WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

PRACHTIGE BRIEVENBUSSEN IN BLAUWE STEEN

Brievenbussen in blauwe steen zijn een uitstekende investering. Ze gaan jaren lang mee en zijn een stijlvol extra aan je woning. Ben je overtuigd van de mooie tijdloze stijl van blauwe steen, bekijk dan ons assortiment brievenbussen in Belgische blauwe steen.

BETAALBARE DESIGN BRIEVENBUSSEN

Arduinen brievenbussen hebben uitstraling en passen bij elke bouwstijl. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Een design brievenbus voor bij een hedendaagse woning of een klassieker model bij een meer landelijke stijl. Voor elk wat wils.

Onze arduinen brievenbussen zijn aangepast volgens de recente BPost normen. Je kan jouw brievenbus ook personaliseren door eventueel jouw naam of huisnummer te laten graveren in de brievenbus. Al onze brievenbussen zijn voorzien van een inox deurtje met slotje en twee sleutels.

Blauwe steen is tijdloos, en kan door middel van combinatie met andere elementen zorgen voor een pièce unique aan uw voordeur. Wilt u graag een inox brievenbus of een brievenbus met teak hout? Ontdek de mogelijkheden in onze vernieuwde demotuin.

SCHANSKORFBRIEVENBUS

Uniek bij Nijst Natuursteen: de schanskorfbrievenbus. Deze brievenbus geeft je voortuin een uniek karakter. De keien kan je zelf kiezen om ze zo volledig te kunnen integreren bij de rest van de tuin. Bovendien kunnen we de brievenbus ook personalieren naar jouw wens. Naam en nummer of enkel de huisnummer, deze brievenbus wordt een pronkstuk in jouw tuin.

HAAL JE BRIEVENBUS BIJ NIJST NATUURSTEEN

Met onze moderne brievenbussen op maat en stijlvolle schanskorfbrievenbus kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Kom ze ontdekken in onze toonzaal en demotuin in Munsterbilzen (Limburg), waar we je met plezier nog bijkomende informatie geven over de ontwerpmogelijkheden, plaatsing, levering en prijs.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!