WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

BESTRATINGEN
& BOORDSTENEN

BESTRATING, BOORDSTENEN & TUINAFWERKING

Zou je graag een oprit aanleggen met kasseien of klinkers? Wens je je tuin af te werken met mooie kiezel of boomschors? Ontbreekt er bij je thuis nog een palissade uit natuursteen? Maak kennis met het zeer uitgebreide aanbod van Nijst Natuursteen voor alles wat met bestrating en tuinafwerking te maken heeft.

BESTRATING MET KASSEIEN EN KLEIKLINKERS

Leg een oprit, tuin of terras aan met mooie, duurzame kasseien. Bij Nijst Natuursteen heb je een brede keuze aan kasseien, met verschillende afkomst, kleur, stijl en afwerking. Je kan ons bovendien inschakelen om de kasseien op correcte en professionele manier te komen plaatsen bij je thuis. Ook voor publieke bestrating, zoals de aanleg van straten, voetpaden en parkings, zijn deze stenen een prima keuze. Zou je in plaats van kasseien liever kleiklinkers kopen voor jouw project? Ook daarvan hebben we een ruime keuze in huis!

GRIND EN SIERKEIEN

Voor een onderhoudsvriendelijke en natuurlijke afwerking van je tuin, hebben we diverse soorten grind en sierkeien in ons aanbod bestrating zitten. Grind en sierkeien zijn ideaal om een tuinpad of oprit aan te leggen, of om rond een vijver te leggen. Ontdek de variatie in grootte, kleur en stijl!

BOORDSTENEN EN PALISSADES

Om je oprit, tuinpad of terras netjes af te boorden, kan je bij Nijst Natuursteen terecht voor diverse types boordstenen, die met dezelfde afwerking als je huidige tegels kunnen worden gelegd. Voor een verdere afwerking van je huis en tuin, hebben we ook palissades. Dankzij de verschillende hoogtes kan je ze gemakkelijk integreren in elk tuinontwerp. Zowel de boordstenen als palissades kunnen gerealiseerd worden in diverse soorten natuursteen, zoals Chinese graniet of basalt, Belgische arduin of Vietnamese blauwe steen. Kies je ervoor om de boordstenen en palissades in eenzelfde soort natuursteen te laten maken, dan brengt Nijst Natuursteen dat voor mekaar!

MATERIALEN EN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR BESTRATING

Grindplaten en –matten, gootjes om aan een terras of oprit te leggen, het duurzame voegmiddel Flowpoint: deze materialen en meer vind je allemaal terug in ons assortiment, zodat je zelf aan de slag kan en een knap resultaat kan neerzetten. Hierdoor kan je bij Nijst Natuursteen terecht voor al wat je nodig hebt om van een correcte plaatsing tot een keurige afwerking te gaan, met aandacht voor een goed onderhoud achteraf!

TOTAALPAKKET BESTRATING EN TUINAFWERKING

Voor kwaliteitsvolle en duurzame bestrating en boordstenen ben je bij Nijst Natuursteen (Munsterbilzen) aan het goede adres. Je vindt bij ons alles om je tuin af te werken zoals jij dat wenst: van grind en sierkeien, over kasseien en kleiklinkers, tot de juiste plaatsingsmaterialen en onderhoudsproducten. Bekijk ons productengamma op onze website of bezoek onze toonzaal en demotuin. Daar staan we je meteen ook bij met extra uitleg en info!

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 –  12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!