WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

WERK AF MET GRIND EN SIERKEIEN

Zoek je nog een stijlvolle afwerking voor je tuin die tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk is? Ontdek dan onze diverse soorten grind en sierkeien! Dankzij het uitgebreide, mooie kleurenpalet vind je voor elke stijl de gepaste kiezel of keien. Bovendien mag je vertrouwen op de kwaliteit ervan, want bij Nijst Natuursteen bezoeken we zelf de groeves om de verschillende soorten grind en sierkeien te controleren en aan te kopen.

DE DIVERSITEIT VAN GRIND EN SIERKEIEN

Ga je voor een lichte of donkere toets in je tuin, voor kleine of grote keien? Zowel grind als sierkeien kan je bij Nijst Natuursteen kopen in uiteenlopende kleuren en groottes. Wanneer je een kijkje neemt naar ons aanbod grind en sierkeien, dan zal je ook zien dat er verschillende stijlen te onderscheiden zijn. Kies bijvoorbeeld voor platte keien met een klassiekere uitstraling of voor donkere kiezel in een iets modernere stijl. We actualiseren ons aanbod ook regelmatig, zodat we een breed scala aan stijlen kunnen aanbieden en onze klanten de actuele trends kunnen integreren rondom hun eigen woning. Dankzij die variatie kan je zo onder meer je tuinpad, de bodembedekking tussen je planten en je oprit volledig afstemmen op je woonstijl.

WAAR KAN JE SIERKEIEN EN GRIND AANLEGGEN?

Sierkeien en grind in de tuin zijn een populair verschijnsel. Je kan bijvoorbeeld een grindpad aanleggen dat je netjes van je terras tot aan de composthoop brengt. Naast tuinpaden, kan je ook een oprit in grind aanleggen. Dat wil zeggen dat je de kiezel als een verharding gaat gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je er zonder problemen met je wagen kan oprijden, voorzie je best een goede onderfundering. De grind of kiezel vormt dan de afwerking van je oprit. De steentjes zie je niet alleen opduiken op tuinpaden en opritten, maar ook als bodembedekker tussen planten en rond bomen. Of leg wat mooie sierkeien rond je vijver. Je kan heel wat doen met sierkeien en grind in de tuin en rondom je huis!

GRIND OF SIERKEIEN ALS MOOIE AFWERKING

Met wat witte of blauwe kiezel op je oprit, platte keien rond je zwemvijver of siergrind tussen de planten geef je een persoonlijke toets aan je huis en tuin. Sierkeien of grind aanleggen zorgt ook meteen voor een mooie, natuurlijke afwerking. Het volledige aanbod kom je ontdekken in onze grote demotuin! Heb je je keuze gemaakt uit de verschillende soorten grind en keien? Dan kan je de kiezel of de sierkeien kopen in big bags of los, en meteen afhalen in onze zaak (Munsterbilzen, Limburg) of laten leveren.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!