KASSEIEN

porf gevl
gr gez
DSC00037

GEBRUIK VAN KASSEIEN

Leg uw oprit, tuinpad of terras aan met prachtige kasseien. In ons aanbod vindt u er zeker die u aanspreken. Behalve voor residentiële toepassingen, zijn ze ook geschikt voor de openbare markt. We laten u op onze website en in onze demotuin te Munsterbilzen kennismaken met ons aanbod!

VERSCHILLENDE STEENSOORTEN

Nijst Natuursteen heeft ervoor gekozen hoofdzakelijk te werken kwaliteitsvolle natuursteen uit eigen land en Europa. Onze missie bestaat erin de Belgische hardsteensoorten weer te laten stralen als voorheen. Daarom is er gekozen om te werken met Belgisch blauwe hardsteen, Belgische zandsteen en Belgisch porfier. Om ons assortiment compleet te maken, vullen we het aan met Europees porfier en graniet. Onze kasseien zijn in groten getale ook gerecupereerde straatstenen die worden opgebroken uit oude bestratingen. Vervolgens beginnen ze aan een nieuw leven bij Nijst Natuursteen. We sorteren deze
kasseien op kwaliteit en grootte. Zo komen alle natuursteen straatsteen die bij Nijst Natuursteen verwerkt worden terecht in een eindeloze cyclus van herbruik. Om te voldoen aan de wensen van alle klanten, wordt er nog steeds een kleine hoeveelheid Indische zandsteen aangeboden.

AFWERKINGEN

Heeft u gekozen voor kasseien? Dan zijn er verscheidene mogelijkheden qua uitstraling en afwerking. Er is keuze uit meerdere kwaliteitsvolle steensoorten. Via onze tab “STEENSOORTEN” op de website kunt u deze eender waar ontdekken. Nadat u de steen van uw wensen heeft gekozen, kan u ook de afwerking bepalen. Gaat de voorkeur uit naar een mooie vlak oppervlak, of toch liever meer structuur? Dat kan! We bieden onder andere een gezaagde, gebrande, verouderde … afwerking aan. Ontdek dit alles op de website of kom langs bij Nijst Natuursteen.

KASSEIEN, EEN INVESTERING VOOR HET LEVEN

Kasseien zijn onverslijtbaar en geven een meerwaarde aan je woning. Dat maakt het dan ook waard om je oprit, terras of tuinpad ermee aan te leggen. Ze kunnen zowel waterdoorlatend als niet waterdoorlatend geplaatst worden. Nijst Natuursteen staat voor u klaar in uw zoektocht naar de ideale kassei.