WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

KERAMISCHE TEGELS IN HUIS

Met keramische tegels kan je werkelijk alle kanten uit. Dankzij de verschillende kleuren en texturen waarin deze tegels beschikbaar zijn, kan je jouw interieur en huis volledig vormgeven zoals jij dat wenst. Maak meteen kennis met onze ruime waaier aan keramische tegels en de mogelijkheden voor je woning.

KERAMISCHE TEGELS LEGGEN BIJ JE THUIS

Mooie, nieuwe vloertegels leggen in je pas gebouwde huis, of bij een renovatie eenvoudigweg nieuwe tegels over de oude tegels verlijmen? Keramische tegels lenen zich daar perfect toe. Als vloer- en wandtegels worden ze vooral binnenshuis gebruikt, maar uiteraard kan je ze ook in je tuin en op je terras integreren. Het is zelfs mogelijk om zowel binnen als buiten dezelfde keramische tegels te leggen, om één mooi, modern geheel te scheppen.

DE DIVERSITEIT VAN KERAMISCHE TEGELS

Heb je graag de authentieke charme van natuursteen of hout in huis, maar met de voordelen van keramiek? Laat je dan verleiden door de diverse imitaties van keramische tegels. Vloertegels leggen met een parketlook, wandtegels plaatsen in perfect geïmiteerde blauwe steen of marmeren terrastegels leggen: met keramische tegels in huis is het allemaal mogelijk.

Dat wil zeggen dat je de voordelen van keramische tegels combineert met de schoonheid en charme van natuursteen, parket of andere materialen. Bovendien kan je kiezen voor verschillende uitvoeringen en afwerkingen: gladde tegels of met reliëf, kleine mozaïektegels of grote tegels van 1m op 3m. Je kiest zelf welke uitstraling je verkiest voor je keramische tegels en geeft zo vorm aan je woonstijl.

KERAMISCHE TEGELS EN HUN VOORDELEN

Keramische tegels zijn volledig vervaardigd voor en door de mens. Soms handmatig, maar veelal op industriële wijze. Klei wordt geperst tot een tegel, geëmailleerd en gebakken. Bovendien is het een niet poreus materiaal. Keramische tegels zijn dus uitermate gemakkelijk in onderhoud. Wat je ziet is wat je krijgt! En zo blijft het voor jaren …

ONTDEK ONZE KERAMISCHE TEGELS

Een hedendaags of klassiek interieur inrichten? Bekijk ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle keramische tegels en rust je huis uit met onderhoudsvriendelijke, duurzame wand- of vloertegels. Heb je nog een vraag over de afwerking, de grootte of dikte, de levering of nog iets anders? Neem dan gerust contact met ons op via 089/41 62 79 of [email protected].

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!