WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

NATUURSTEEN
TRAPBEKLEDING

NATUURSTEEN TRAPBEKLEDING OP MAAT

Ben je verkocht aan de uitstraling en pracht van natuursteen? Dan kan je bij ons terecht voor je natuursteen trapbekleding in graniet,marmer of andere soorten natuursteen. Wij kunnen je de mogelijkheid bieden om je traptreden te bekleden naar wens. In onze eigen natuursteenzagerij maken wij jouw natuursteen trapbekleding op maat!

NATUURSTEEN TRAPBEKLEDING NAAR WENS

In onze eigen natuursteensteenzagerij bieden wij jou de mogelijkheid om jouw natuursteen trapbekleding naar wens af te werken. Hierdoor zijn wij in staat om jou snel te voorzien van professioneel afgewerkte natuursteen trapbekleding.

Modern of klassiek? Een trap met een oversteek? Of toch graag in verstek gezaagd om een massieve look te bekomen? In natuursteen, graniet en marmer is alles mogelijk. Wil je graag een trap kopen in natuursteen, maar weet je nog niet welke afwerking? Onze verkopers laten jou graag de verschillende soorten natuursteen trapbekleding zien. In onze eigen natuursteenzagerij bewerken we zelf de steen: boucharderen, verouderen of gewoon schuren, we laten je graag de vele mogelijkheden zien.

NATUURSTEEN TRAPBEKLEDING OOK VOOR BUITEN OP MAAT GEMAAKT

Wil je graag je betontrap bekleden met natuursteen? Ook buitentrappen kunnen op maat gemaakt worden.

De mogelijkheden zijn eindeloos … Zo kun je je natuursteen trapbekleding laten aansluiten bij een bestaand terras of gevelplint. Een moderne trap, een anti-slipstrook of verouderd effect? Ontdek de vele soorten natuursteen die er zijn in onze ruime demotuin. Zo kunnen wij bijvoorbeeld blauwe steen, basalt, graniet en marmer telkens verwerken tot knappe traptreden. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste natuursteen trapbekleding. Hierin is het vooral ook belangrijk dat de traptreden juist opgemeten worden en uiteraard ook een perfecte plaatsing en afwerking is van belang.

NATUURSTEEN TRAPBEKLEDING VAKKUNDIG AFGEWERKT

Zoek je een natuursteen trapbekleding in graniet of marmer? Wil je graag de verschillende afwerkingsmogelijkheden in het echt bekijken? Bezoek dan onze ruime toonzaal en demotuin en ontdek de talloze mogelijkheden die wij bieden voor je natuursteen trapbekleding in graniet en marmer.

Voor iedere woning of tuin wat wils. Zoek je een moderne natuursteen trapbekleding of heb je een klassieke woning en wil je gaan voor een landelijke trap, kom ons ruim assortiment bekijken in onze toonzaal.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!