WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

NATUURSTEEN VOOR
BADKAMER & KEUKEN

NATUURSTEEN VOOR BADKAMER & KEUKEN

Natuursteen heeft diverse toepassingen in en rondom de woning. Een werkblad in de keuken of tablet in de badkamer voor de lavabo. Natuursteen, graniet of marmer zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en afwerkingen. Ben je overtuigd van de unieke eigenschappen en voordelen van natuursteen, dan kan je bij ons terecht voor alle natuursteen op maat. Een keukenblad uit blauwe hardsteen of een lavabo tablet uit graniet. Bij Nijst Natuursteen kan je alle vormen hiervan ontdekken.

VEELZIJDIGE NATUURSTEEN IN JOUW KEUKEN

Een keukenwerkblad in blauwe hardsteen waar je je kookplaat, spoelbak en zelfs stopcontacten kunt inbouwen. Opbouw, vlakbouw of onderbouw: de perfecte afwerking is mogelijk in elke keuken. Ook de zijkanten en het bovenoppervlak kunnen we naar wens afwerken.  Een plint of rugwand in natuursteen? Graag een afgeronde zijkant? Voor iedere woning wat wils: een moderne keuken met een granieten werkblad of een meer landelijke stijl met een aanrecht in blauwe steen. De mogelijkheden zijn enorm.

Ontdek al deze mogelijkheden voor jouw keuken in onze toonzaal en kies uit verschillende soorten natuursteen.

BLAUWE STEEN IN DE BADKAMER: LAAT JE INSPIREREN

Wil je jouw badkamer een unieke en elegante uitstraling geven? Dan kan dit perfect met natuursteen. Het tablet voor jouw lavabo uit graniet of blauwe steen? Een mooie landelijke ronde afwerking met marmer of een moderne strakke look in graniet? Het kan met onze ruime keuze in natuursteen. De diverse soorten natuursteen worden afgewerkt in onze eigen natuursteenzagerij, waardoor we snel en kwalitatief natuursteen materiaal kunnen leveren.

Ook voor uw douche kan de eenvoudigheid van natuursteen, graniet of marmer een meerwaarde geven. Een waskom of douchebak in natuursteen, graniet of marmer creëert een natuurlijke en pure look. Daarmee wordt jouw badkamer een oord van rust en harmonie!

DE JUISTE KEUZE BIJ NIJST NATUURSTEEN

Nijst Natuursteen zorgt voor de opmeting en de plaatsing van je keukenblad. Onze ervaren werknemers begeleiden je van A tot Z.  Welke natuursteen soort je ook kiest, composiet, graniet, blauwe steen of marmer. Elke soort vergt een andere manier van onderhoud. Laat je correct adviseren en geniet heel lang van je werkblad.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!