WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

OUTDOOR SPECIALS

Het hoofdproduct van Nijst Natuursteen is uiteraard (natuur)steen. Je kan bij ons terecht voor natuursteen tegels, kasseien, kleiklinkers, sierkeien, natuursteen dorpels, boordstenen en ga zo maar verder. Tot ons aanbod horen daarom ook moderne, stevige brievenbussen en steenkorven. Zou je graag een natuursteen brievenbus voor je deur hebben of eentje verwerkt als schanskorf? Wil je één of meerdere steenkorven plaatsen in je tuin? Nijst Natuursteen zorgt voor een professioneel resultaat.

STEENKORVEN OF SCHANSKORVEN

Ze kunnen als toog, statafel, brievenbus, opdeling van je terras of afbakening van je zwembad gebruikt worden: onze steenkorven, ook wel schanskorven genoemd. Een steenkorf wordt gemaakt van duurzame metalen roosters met sierkeien in. We hebben diverse soorten keien om uit te kiezen als vulling, waaronder gekapte keien van basalt, arduin of maaskeien. Wat betreft de grootte, kunnen we de steenkorven volledig op maat maken of met standaardafmetingen. Je kan de schanskorf bij Nijst Natuursteen dus geheel naar wens laten ontwerpen en realiseren. Om te voorkomen dat de korf zou krom trekken, voorzien we bovendien tussenschotten in de korven. Zou je graag een duurzame, roestvrije steenkorf bij je thuis hebben? Zowel voor de steenkorven op maat als voor de korven met standaardgrootte bedraagt de levertermijn ongeveer twee weken.

STEENKORF WORDT BRIEVENBUS

Wil je twee vliegen in één klap slaan, en de uitstraling en stijl van een steenkorf combineren met een functie als brievenbus? Ook dat kan! We zorgen bij Nijst Natuursteen voor een mooi design, met een gleuf en plaat van roestvrij staal waar het huisnummer en je naam in gelaserd worden. Een gepersonaliseerde, moderne brievenbus is het resultaat!

NATUURSTEEN BRIEVENBUSSEN

Voor een moderne brievenbus van natuursteen, kom je gewoon langs bij Nijst Natuursteen. Zo hebben we Belgische blauwe steen brievenbussen standaard in het gamma zitten. Of je kan ervoor kiezen om een brievenbus volledig op maat te laten maken.

Wat de afwerking en stijl betreft, zijn er eveneens verschillende opties: ronde of hoekige vormen, glad of met reliëf, een brievenbus tot op de grond of eentje met opening onderaan. Vergelijk de verschillende voorbeelden, beslis welk type brievenbus het beste bij jouw woning en voorkeuren past en ontdek ze allemaal in onze vernieuwde demotuin!

ONZE OUTDOOR SPECIALS ALS FINISHING TOUCH

Met onze moderne brievenbussen op maat en stijlvolle steenkorven kies je voor duurzaamheid en kwaliteit. Kom ze ontdekken in onze toonzaal en demotuin in Munsterbilzen (Limburg), waar we je met plezier nog bijkomende informatie geven over de ontwerpmogelijkheden, plaatsing, levering en prijs.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!