WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

STIJLVOLLE SCHANSKORVEN IN JOUW TUIN

Wil je graag een roestvrije steenkorf bij je thuis hebben? We hebben diverse soorten schanskorven, met vaste maten, of volledig op maat gemaakt naar jouw wens. Steenkorven kunnen diverse toepassingen hebben in jouw tuin en zelfs in het openbare leven.

SCHANSKORVEN OP MAAT

Een schanskorf kan perfect op maat gemaakt worden. Hou rekening met de maasvoering van 7,5 cm en hij kan perfect geïntegreerd worden in jouw tuin. Een afbakening van je tuin, een stenen afsluiting, een opdeling, een hoogteverschil opvangen. De mogelijkheden van steenkorven zijn eindeloos. Onze steenkorven worden gemaakt van duurzame metalen roosters met sierkeien in.

 

De stenen voor schanskorven bieden we natuurlijk ook aan. De grootte van de keien hangt af van de soort steenkorf die je wenst. Wij hebben onder andere arduinkeien, basaltkeien, dolomietkeien en maaskeien. Bekijk ze allemaal in onze ruime demotuin.

 

Nijst Natuursteen biedt schanskorven aan in hoogwaardig metaal. Ze zijn een legering tussen zink en aluminium en zijn bijgevolg roestvrij. De draaddikte is 5 mm wat maakt dat de steenkorven een lange levensduur hebben.

SCHANSKORF ALS STENEN AFSLUITING

Zoek je een afsluiting die niet veel plaats in beslag neemt en hierdoor ook goedkoper is, maar toch even duurzaam als de standaard schanskorven. Dan hebben we ook steenkorven die smaller zijn, minder plaats in beslag nemen en ideaal zijn voor lange afstanden. Deze steenkorven kunnen met of zonder natuurstenen palen geplaatst worden.

ZELF STEENKORVEN PLAATSEN

U kan de schanskorven uiteraard gemakkelijk zelf plaatsen. De schanskorven worden altijd leeg geleverd, met de keien in bulk of in big bag.

Neem rustig je tijd om de keien één voor één in de korf te plaatsen en zorg voor een mooi gevuld resultaat. Ontdek de schanskorven die wij aanbieden in onze ruime demotuin of laat je adviseren door één van onze medewerkers over de beste mogelijkheid in jouw tuin. Wees creatief met onze schanskorfbrievenbus en de vele mogelijkheden die schanskorven kunnen bieden.
Klik hier voor de technische fiche van schanskorven.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m vrijdag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!