WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN!

TOEBEHOREN
& ONDERHOUDSPRODUCTEN

TOEBEHOREN EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

Bij Nijst Natuursteen vind je niet enkel kwaliteitsvolle vloeren en tegels, maar ook meteen de juiste plaatsings-en afwerkingsmaterialen.  Behalve een goede plaatsing, is natuurlijk ook het onderhoud belangrijk voor een mooi resultaat. Daarom biedt Nijst Natuursteen een reeks onderhoudsproducten aan om je vloeren en tegels langer mooi te houden.

Vraag ons om professioneel advies voor natuursteen, keramische tegels, parket of laminaat.

GENIET LANGER VAN NATUURSTEEN MET ONZE ONDERHOUDSPRODUCTEN

Hoe reinig, bescherm en onderhoud je natuursteen tegels? Van de eerste reiniging tot het wekelijks onderhoud.

SILICONE EN ONDERHOUDSPRODUCTEN VAN LITHOFIN

Elke natuursteen, binnenvloer of terrastegel, vergt een andere aanpak wat betreft het onderhoud. Zo kan je een gevoelige blauwe steen tegel natuurlijk niet vergelijken met graniet. Op blauwe steen moet je bijvoorbeeld voorzichtig zijn met zuren, deze kunnen bijtend inwerken op de steen. Laat je professioneel adviseren over het juiste onderhoud en geniet daardoor nog langer van je natuursteen vloer.

KERAMISCHE TEGELS EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

Niets zo gemakkelijk als keramische tegels in je woning. Deze onderhoudsvriendelijke tegel heeft na plaatsing een eerste grondige reiniging nodig met een cementsluierverwijderaar. Daarna kan je zowel voor het wekelijkse onderhoud als voor een dieptereiniging vertrouwen op de producten van Lithofin. Ga naar www.tegeldokter.be en krijg het juiste advies voor uw tegels.

DE JUISTE TOEBEHOREN BIJ NIJST NATUURSTEEN

Ga je zelf keramische vloertegels plaatsen, parket of laminaat leggen, of natuursteen tegels op je terras plaatsen? Dan vind je bij Nijst Natuursteen niet enkel kwaliteitsvolle vloeren en tegels, maar meteen ook de juiste plaatsings- en afwerkingsmaterialen. Als verdeler van Omnicol producten, vindt u bij ons de courante kleuren en producten direct leverbaar uit voorraad.

VAN AFWERKINGSPROFIEL TOT LIJM: VIND ALLE TOEBEHOREN BIJ NIJST NATUURSTEEN

Bij Nijst Natuursteen vindt u het totaalplaatje voor uw keramische tegels: van lijm tot tegel tot voeg. Ook afwerkingsprofielen, afdichtingsdoek en silicone behoren tot het vaste assortiment. Kom een kijkje nemen in onze ruime toonzaal en laat u door onze professionele collega’s adviseren over de juiste keuze van de tegel en de bijhorende afwerkings- en onderhoudsmaterialen.

MEER INFO!

BIJ NIJST NATUURSTEEN STAAN WE MET EEN TEAM VAN ERVAREN MEDEWERKERS KLAAR OM JE VERDER TE HELPEN!

OPENINGSUREN

BINNEN TOONZAAL
  • Maandag t.e.m vrijdag | 08u00 – 12u00 & 12u30 – 17u00
  • Zaterdag | 08u00 – 12u00
  • Zondag | Gesloten
DEMOTUIN
  • Maandag t.e.m zondag | 24/7 toegankelijk

VRAAG AAN!