TRAPTREDEN

Nijst Bilzen 09/05
Nijst Bilzen 09/05

TRAPTREDEN

Om de hoogteverschillen in landschapsontwerpen op vangen kan men opteren voor traptreden. Nijst natuursteen biedt zowel massieve traptreden aan in hardsteen als de mogelijkheid om te werken met maatwerk. Voor maatwerk dient u steeds contact op te nemen via de contactpagina of langs te komen in onze vestiging te Munsterbilzen.

MASSIEVE TRAPTREDEN

Nijst Natuursteen heeft een gamma opgesteld met daarin ook massieve traptreden. Dit zijn robuuste doch sierlijke traptreden die nagenoeg onverslijtbaar zijn. Daarboven zijn het prachtige elementen in landschapsontwerpen. Ze zijn beschikbaar in Belgische blauwe steen of Belgische porfier. Deze kunnen voorzien worden van een geselecteerde afwerking en, indien gewenst, ook van een antislip strook.

NATUURSTEEN TRAPBEKLEDING OP MAAT

Bent u verkocht aan de uitstraling en pracht van natuursteen? Dan kan u bij ons ook terecht voor een trapbekleding in natuurlijke hardsteen. Wij bieden de mogelijk om uw trap te bekleden in natuursteen naar uw wens. Vervolgens realiseren wij deze in onze natuursteenzagerij op maat. Zowel een moderne als klassieke look zijn mogelijk. Technische uitvoering met trapneus of in
verstek zijn realiseerbaar. Onze ervaren medewerkers begeleiden u graag in uw keuze en laten u graag de verschillende soorten natuursteen trapbekleding ontdekken. Zo kan u uw maatwerk trap naar uw wensen personaliseren en zo naadloos laten aansluiten op uw bestaande aanleg.

MAATWERK

Voor maatwerk neemt u best op voorhand contact op via het contactformulier. Zo bent u zeker dat u correct verder geholpen wordt.