TEGELS

Nijst_Tegels_Oud_Namur
Terrastegels_Sfeerbeeld_Bluestone_Light_30166K
Terrastegels_Nijst_Outdoor_Sfeerbeeld

UW LEEFOMGEVING OPWAARDEREN MET NATUURSTEEN EN KERAMISCHE TEGELS

Het transformeren van uw leefruimte tot een toevluchtsoord van elegantie en praktisch gebruik is eenvoudig haalbaar met de tijdloze aantrekkingskracht van natuursteen en de veelzijdigheid van keramische tegels. Wanneer u uw vloeren bekleedt met één van beide materialen, ze bieden distinctieve voordelen die de esthetiek en functionaliteit van uw woonverblijf verhogen.

NATUURSTEEN TEGELS

 • Tijdloze Schoonheid:
  Elke natuurstenen tegel is een uniek kunstwerk dat de voortreffelijke ambacht van de aarde tentoonstelt met zijn ingewikkelde patronen, texturen en kleuren. Van de rustieke charme van een Belgische blauwe hardsteen tot de luxueuze elegantie van een Italiaans porfier, straalt natuursteen een gevoel van weelde en verfijning uit die elke kamer of buitenomgeving verbetert.
 • Duurzaamheid:
  Vervaardigd door de hand van de natuur gedurende millennia, bieden natuurstenen tegels uitzonderlijke duurzaamheid, bestand tegen de tand des tijds. Buiten zullen de tegels een prachtig patina ontwikkelen. Vlekken zullen hier met de tijd vanzelf wegtrekken. Hierdoor zijn ze een ideale keuze voor zowel binnen- als buiten toepassingen.
 • Veelzijdigheid:
  Of ze nu worden gebruikt als vloer of als een prachtige achterwand in de keuken, natuurstenen tegels bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid en complementeren moeiteloos elke architectonische stijl of ontwerp. Hun aanpasbaarheid strekt zich uit buiten interieurs, naadloos integrerend in buitenlandschappen, terrassen en zwembadomgevingen, waardoor coherente en visueel opvallende omgevingen ontstaan.
 • Temperatuurregeling:
  Natuurstenen tegels bezitten inherente thermische eigenschappen, waardoor ze de binnentemperaturen kunnen reguleren door warmte vast te houden in koudere maanden en verkoelende verlichting te bieden tijdens warmere
  seizoenen. Deze natuurlijke inertie verbetert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan energie-efficiëntie, waardoor verwarmings- en koelingskosten in de loop van de tijd worden verminderd.

KERAMISCHE TEGELS

 • Betaalbare Luxe:
  Verkrijgbaar in een oneindig aantal kleuren, patronen en afwerkingen bootsen keramische tegels de esthetische aantrekkingskracht van natuursteen na voor een fractie van de kosten, waardoor u kunt genieten van luxe zonder uw budget te compromitteren.
 • Lage Onderhoudskosten
  Ontworpen voor gemak, zijn keramische tegels inherent onderhoudsarm en vereisen ze minimaal onderhoud om hun onberispelijke uitstraling te behouden. Bestand tegen vocht, vlekken en vervaging zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
 • Ontwerpflexibiliteit:
  Van strakke metrotegels tot gedurfde geometrische patronen bieden keramische tegels eindeloze ontwerpmogelijkheden, waardoor u uw creativiteit kan ontketenen en uw leefruimtes kan personaliseren volgens uw unieke smaak en voorkeuren.
 • Waterbestendigheid:
  Met superieure waterbestendige eigenschappen zijn keramische tegels een ideale vloeroplossing voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en wasruimtes. Hun ondoordringbare oppervlak voorkomt waterindringing, beschermt tegen schimmel, meeldauw en waterschade, en zorgt voor langdurige schoonheid en structurele integriteit.

Tot slot, of u nu kiest voor de tijdloze aantrekkingskracht van natuursteen of de praktische veelzijdigheid van keramiek, beide tegelopties bieden een scala aan voordelen die de esthetische aantrekkingskracht, duurzaamheid en functionaliteit van uw leefplaatsen verhogen. Nijst Natuursteen biedt zowel tegels in natuursteen als in keramische steen aan. Met
betrekking tot de keramische steen leggen wij ons meer toe op de buitentoepassingen. Dat wil zeggen dat de keramische tegel gemiddeld 20mm dik is.